Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

1-10/10 EM - Turkiet / Konya

måndag 21 juni 2010

Tredje raka vinsten

I förmiddagens morgondrabbning tog vi oss an Australien.
De bjöd verkligen upp till dans - även om vi förde hela matchen resultatmässigt.

Vi gick efter halva första halvleken fram till en 3-0 ledning efter stabilt spel. Australien lyckades dock ta sig tillbaka in i matchen och gjorde 3-2 strax innan halvtid.

Inledningen av andra halvlek var passiv och tveksam från vår sida - men då killarna efter en Time Out tog sig samman och inledde ett rörligt och varierat anfallsspel gick det hål på den Australiensiska ballongen ett par gånger - vi drog ifrån till stabila 5-2.

Tyvärr slappnade vi av en smula och Australien sköt in 5-4 i sista matchminuten. Vi lyckades dock hålla tätt ända in över slutsignalen.

Härligt att ha 9 poäng efter tre spelade matcher.
I eftermiddag klockan 18,00 väntar en holmgång mot regerande Världs- och Europamästarna från Litauen.

Enda orosmomentet i truppen just nu är att Stefan skadat ett finger i samband med ett kollektivt försök att rädda 5-4 bollen som lobbades in.
Fredrik har god koll på fingret och vi hoppas ha Stefan spelbar i eftermiddag.