Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

Aktiviteter 2013:
1-10/10 EM - Turkiet / Konya

torsdag 24 juni 2010

Grusade medaljdrömmar

På ett brutalt sätt grusades våra förhoppningar om medaljspel under förmiddagens kvartsfinal mot Kina.
Kina rivstartade rejält och bombade till sig en tidig 3-0 ledning. Efter det tvingades vi att jaga hela matchen. Trots att vi åter spelade som ett lag och hade hjärtat med under hela matchen kom vi aldrig riktigt nära. 1-5 i paus blev hela 6-13 i slutresultat.

Kineserna har ett otroligt tungt anfallsspel och trots att vi kände oss väl förberedda kunde de skjuta igenom vårt försvar. De har dock brister i sitt försvar som vi lyckades utnyttja i de perioder vi pressade tillbaka Kineserna.

Noterbart är att fem av Kinas mål sker på straff när vi pressar dem. De gör alltså "endast" 8 spelmål på oss.

Jämfört med gårdagens insats mot Brasilien höjer vi oss flera snäpp i denna matchen och kan trots förlusten vara stolta över insatsen.

Nu väntar spel om 5-8 plats i eftermiddag och i morgon.