Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

Aktiviteter 2013:
1-10/10 EM - Turkiet / Konya

söndag 20 juni 2010

Seger i VM-premiären

Efter en krampaktig första halvlek från båda lagen gick vi till halvtidsvila med ett 0-0 resultat.

Vi startade med Åkerberg på Center, Magnus och Fatmir på backpositioner för att skapa tryck mot Danskarna.
I andra halvlek inledde vi förtroendeingivande men efter 1,26 smällde Danskarna in 0-1. Detta fungerade som tändvätska för killarna och skottet efter var nog bland de hårdaste Fatmir skjutit i karriären.

Efter 4,14 kom kvitteringen och vidare 2-1 ledning efter 4,43 - båda efter kanonskott av Fatmir. Dankarna kom med en snabb replik och utjämnade direkt 2-2.
Fatmir fullbordade sitt hattrick efter drygt halva andra halvleken.

Efter en stunds ställningskrig kändes det skönt att kunna utöka till 4-2 med drygt 2 minuter kvar. Dock åter en snabb dansk replik till 4-3.

De två sista minuterna spelade vi tryggt av. Både Stefan och Piotr kom in i andra halvlek - så hela truppen har gjort VM-premiär.

Nu är det vila och återhämtning inför eftermiddagens match mot Spanien.