Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

Aktiviteter 2013:
1-10/10 EM - Turkiet / Konya

söndag 20 juni 2010

Grym seger mot Spanien!!!

Första dagens spel har gett full utdelning. En grym laginsats mot Spanien gav en stabil seger med hela 5-1.
Vi lyckades pressa Spanjorerna redan från första skott.

Redan efter en minut hade vi ryckt till 2-0 efter straffmål av Fatmir och ett kanonskott av Magnus. En stabil förstahalvlek slutade 3-1.

Spanjorerna hade ingenting att sätta emot då vi fortsatte trycka på i andra halvlek. När Stefan efter 6,50 i andra halvlek stänkte in 4-1 sänktes Spanjorerna definitivt.
Av bara farten gjorde Stefan avslutningsvis 5-1 under sista matchminuten.

Samtliga spelare var inne på banan även i denna matchen. Bredden i truppen känns verkligen som en styrka. Som vi tidigare känt är alla beredda att offra sig 100% för varandra. Detta blev väldigt tydligt då bollar lobbades bakåt mot mål vid några tillfällen i första halvlek. Samtliga tre spelare på banan låg vid samtliga dessa tillfällen i en hög och täckte bakåt.

Det känns trots de två segrarna som vi har ännu mer att ge i vårt anfallsspel. Vi har ännu inte dragit på oss någon offensiv straff på fyra halvlekar.

Vi hade i denna match en stor förmån av att ha gjort en snabb filmanalys av Spaniens förmiddagsmatch. Vi kunde ge spelarna väldigt färsk information om det Spanska motståndet trots de hade för oss okända spelare på plan.

Nu är det återhämtning som gäller inför morgondagens matcher mot Australien 10,00 (11,00) samt Litauen 18,00 (19,00).