Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

Aktiviteter 2013:
1-10/10 EM - Turkiet / Konya

torsdag 24 juni 2010

Revansch mot Brasilien

I utslagsmatchen kring fortsatt spel om 5/6 och 7/8 placering fick vi chans till revansch på Brasilien.

Vi var fast beslutna om att utnyttja denna chans.
Ett par minuter in i matchen gjorde Brasilien 0-1 på Straff. Trots detta fanns lugnet och kylan i spelet på plan. Vi malde på och kvitterade efter fyra minuter genom Fatmir.
Efter ett fullbordat hattrick av Fatmir gick vi till pausvila med 3-2 ledning.

Denna gången var det vi som ryckte i inledningen av andra halvlek genom 4-2 och 5-2. Brasilianarna kom sedan aldrig riktigt nära att hota vår seger. Vi vann ganska komfortabelt med 7-3 och är nu klara för spel om 5-6 plats mot Spanien i morgon.

I semifinalerna vann Kina mot Iran och Litauen besegrade planenligt USA.
Finalen blir alltså en repris från Paralympics i Peking 2008 mellan Kina och Litauen.

Datanätverket i matcharenan har under dagen inte varit tillgängligt. Därav de sena rapporterna från dagen.
Vi har även en förmåga att få spela våra matcher i hall 2 - så de blir inte refererade av Bill Teale heller.....
Även i morgon är det hall 2 som gäller mot Spanien, klockan 12,00 lokal tid.