Svenska herrlandslagets kommande aktiviteter

Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

Aktiviteter 2013:
1-10/10 EM - Turkiet / Konya



fredag 18 juni 2010

Fredagsrapport

Eftermiddagen har flutit på bra. Vi har tränat ett pass i matchhall 2 - den hall vi har premiärmatch mot Danmark i på Söndag.

Killarnas form är stadigt på uppgång och spelet var verkligen taggat vid dagens pass. De trivs bra på golvet i hallen. Vår damtrupp bjöds in en stund för att få möjlighet att känna på golvet i denna hall. I utbyte ska vi få en stund av deras träningspass i matchhall 1 i morgon förmiddag. Det känns bra att ha känt på golv och aukustik i båda hallarna inför stundande matcher.

Vårt eget träningspass i morgon sker i en av uppvärmningshallarna under förmiddagen. Morgondagens träning kommer att bli mycket lätt.

Under kvällen har Jörgen och Stefan varit på plats i Sheffield City Hall för mingelparty/invigning tillsammans med stadens Borgmästare. En ganska trevlig tillställning. Borgmästaren var runt och samtalade med samtliga trupper. Av den svenska delegationen förärades han ett SHIF-standar att ha i sitt sovrum.

Vidare har vi haft ett kortare lagmöte efter middagen på hotellet för genomgåmg av morgondagens aktiviteter. Nu står fotbollstittande och fysiobehandlingar på schemat innan det blir ganska tidigt sänggående för truppen.

Som tidigare nämnts känns det mycket förhoppningsfullt efter dagens träning. Vi kommer till turneringen med mycket goda förberedelser i ryggen.

Återkommer under morgondagen med vidare rapporter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar