Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

Aktiviteter 2013:
1-10/10 EM - Turkiet / Konya

onsdag 23 juni 2010

Seger mot Ungern

En mycket säker seger mot Ungern med 8-2 gör att vi nu säkrat kvartsfinalplatsen i turneringen.
Det fina lagspelet vi inte hade mot Slovenien blommade nu upp igen.

Det var dock en väldigt trevande inledning och vi drog på oss en straff för "noise" efter knappa 5 minuter. Denna räddade dock Piotr.
Under de sista tre minuterna i halvleken fick vi till sist hål på det Ungerska försvaret - sedan rann det på så vi hade 4-0 i halvtid.

5-0 kom efter en halv minut i andra och matchen var punkterad. Tyvärr rann det in två baklängesmål under halvleken, men vår seger var aldrig hotad.

Vi hade möjlighet att spela runt vårt manskap så alla var med på planen och alla fick en stunds avlastning på bänken.

Vår sista gruppspelsmatch mot Brasilien i eftermiddag blir avgörande för vilken placering vi får i gruppen.
Vid vinst har vi en god chans att ta tillbaka andraplatsen i gruppen från Spanien.

Spanjorerna slog Slovenien i morse men har Litauen i sin sista match.

Nu är det lunch och återhämtning inför matchen som börjar 18,00 (19,00 Svensk tid)