Svenska herrlandslagets kommande aktiviteter

Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

Aktiviteter 2013:
1-10/10 EM - Turkiet / Konya



tisdag 25 augusti 2009

Trenden bruten

Den fina nollan vi hade i förlustkolumnen är nu dessvärre bruten. I eftermiddagens drabbning mot regerande mästarna fran Litauen blev det storstryk med hela 11-1.
Efter Litauens tva första mal lyckades vi trycka in en reducering till 2-1 och hoppet tändes en smula. Tyvärr grusades förhoppningarna via ett mycket tungt anfallsspel som sköt sönder vart försvar gang pa gang.
Litauerna var mycket taggade inför matchen och ville naturligtvis ha revansch för den seger vi tog mot dem i Vilniusturneringen inför EM.
Det är bara att erkänna att vi förlorade mot ett lag som för dagen var bättre än oss.

Trots detta har vi fortfarande goda chanser att ta oss till helgens medaljspel. Efter dagens matcher är vi 4 nationer som har spelat ihop 9 poäng. Förutom Sverige är det Litauen, Slovenien och Belgien. Spanien skuggar oss med 7 inspelade pinnar.

I morgon har vi bara en match att spela - det känns skönt att bara ha en urladdning. Det är Spanien som star pa morgondagens meny.

I och med dagens resultat känns det som vi nästan säkert uppnatt vart primära mal med turneringen - att hamna bland de sex främsta lagen.
Nu satsar vi vidare mot en semifinalplats.

Eftermiddagens resultat; Slovenien-Danmark 12-5, Spanien-Ungern 1-0, Belgien-Tyskland 10-4.

Nu ar det dags för middag och vidare behandling av lite slitna och sargade kroppar efter tva intensiva speldagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar