Svenska herrlandslagets kommande aktiviteter

Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

Aktiviteter 2013:
1-10/10 EM - Turkiet / Konya



måndag 31 augusti 2009

Bloggens framtid

Tillbaka i vardagen efter en hektisk turneringsperiod i Tyskland. Trots allt ganska skönt att vara hemma igen med vetskapen om att allt faktiskt fungerat väl under turneringen. Även om vi reflekterat över mycket som ska/kan göras bättre inför framtida äventyr.

Som helhet fungerade arrangemanget i Tyskland bra. Boende, mat, hallar och spelschema har varit i toppklass, även om det var lite strul med rumstillgång vid ankomsten. Transporter mellan hall och hotell är väl det som haft flest brister. Det var dock aldrig några problem vid våra egna matcher.

Vi tycker att bloggen varit ett bra instrument att sprida information kring spel och dagliga aktiviteter under Tysklandsvistelsen. Vi har upplevt att många tagit del av och varit intresserade av hur det gått för oss - både i detta forum och via livesändningarna från Bill Teale.

Denna EM-blog kommer därför att finnas kvar även framledes som "Herrlandslagsblog".
Vi kommer fortlöpande att rapportera från läger och med övrig information kring truppen som kan vara av intresse.

Så vi ber alla er som stöttat oss att ha kvar bloggen som en "Favorit" och även fortsättningsvis gå in här och söka information och kommentera med jämna mellanrum. Även om det inte blir dagliga uppdateringar framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar