Svenska herrlandslagets kommande aktiviteter

Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

Aktiviteter 2013:
1-10/10 EM - Turkiet / Konya



torsdag 27 augusti 2009

Segertaget gar vidare

Ett tidigt uppvaknande och morgonpromenad i gryningen var en del av uppladdningen inför Belgienmatchen.
Delar av laget är nästan ökända för sin totala avsaknad av morgonpigghet - därav ovanstaende morgonaktivitet innan frukost.

Under morgonpromenaden myntade Fatmir det hittills okända uttrycket: "Nu ska vi göra Schweizerost av den Belgiska chokladen".....

Det kändes inför matchen att laddningen var pa topp. Därför kom Belgarnas 1-0 mal pa straff (efter 10 sekundersstraff) efter tre minuter som en liten kalldusch.
Killarna spelade starkt och hittae igenom Belgarnas försvar vid fyra tillfällen innan halvtid. Dock reducerade Belgien till 4-3 i halvlekens sista sekund.
Snabb replik da Fatmir öste in första skottet i andra halvlek till 5-3.
Ett mycket stabilt försvarsspel och en varierad offensiv gjorde att vi hade ledningen med 7-4, innan Belgien fastställde slutresultatet till 7-5 via straff med 15 sekunder kvar.

Detta resultat innebär att vi är klara för semifinal fast det är en omgang kvar i grundserien. Vi möter Slovenien i eftermiddag kl 15,00. Vi ska absolut ga för vinst för att undvika fjärdeplatsen i gruppen.

Även andra malet inför turneringen är nu uppnatt - att ta oss till semifinal. Härifran är det bara final som gäller och väl där ska vi plocka hem medaljen av ädlaste valör.

Lunch om en timme och avresa till hallen kl halv tva.

1 kommentar:

  1. Vi håller alla tummar för er. Det var en riktig nagelbitare att kolla in matchen mot Belgien. Mannen som kommenterade matchen nämnde den gula muren, omöjlig att ta sig igenom.

    SvaraRadera