Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

Aktiviteter 2013:
1-10/10 EM - Turkiet / Konya

lördag 29 augusti 2009

Semifinalförlust

Historien upprepade sig i München. I semifinalmötet mot Litauen blev det ater förlust - denna gang med 12-4.
Litauen inledde starkt med 1-0 redan pa första skottet. Det svenska försvaret kändes sedan en smula spänt och redan efter sex minuter lag vi under med 6-0. Individuella försvarsmissar och lite oturliga lobbar - samt stenharda skott fran Litauens spelare.

Efter en bra period lyckades vi fa in en liten ta i matchen igen da vi reducerade till 6-2. Tyvärr rann det ater iväg och vi far erkänna att Litauen ater imponerade och vi räckte inte till.

Matchens glädjeämne (ur svensk synvinkel) var att Magnus gjorde sitt första landslagsmal. En kanonhard snyggt placerad 2:a gled in mellan back och center.
GRATTIS Magnus.

I och med förlusten blir dagen ganska komprimerad da vi nu ska ladda om till Bronsmatchen mot Spanien kl. 14,00
Vi är dock tillbaka pa hotellet nu och har hunnit äta lunch och byta kläder.

Hall tummarna för oss när vi ska snuva Spanjorerna pa bronspengen i eftermiddag.