Svenska herrlandslagets kommande aktiviteter

Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

Aktiviteter 2013:
1-10/10 EM - Turkiet / Konya



tisdag 11 augusti 2009

Englandsläger


Fredagen den 31 juli åkte Herrtruppen till Bedford, strax norr om London, för ett fyradagarsläger tillsammans med Engelska herr- och damlandslagen.
Det mesta av fredagen gick till resa och inkvartering i Bedford. En liten sightseeingtrip och middag avslutade dagen.
Hela lördagen och söndagen samt måndagens förmiddag befann vi oss på Bedford Athletic Stadium. Ett fräscht träningscentrum med gym, inomhushallar och en komplett friidrottsstadion - allt till vårt förfogande. Golvet i inomhushallarna motsvarade det teraflexgolv som vi kommer att spela på under EM.
Fokus var att få till mycket effektiv speltid för laget. Det är ju en del förändringar från den trupp som representerade Sverige vid Paralympics i Kina förra hösten. Det handlar därför mycket om att killarna behöver spela tillsammans för att uppnå trygghet och etablera en god kommunikation på plan.
Vi körde en del pass på egen hand där även Florim var med och matchspelade med killarna. Vidare blev det mycket matchspel mot olika Engelska lagkonstellationer.
Kvällarna innebar gemensamma middagar tillsammans med Engelsmännen samt "förbrödring över nationsgränserna".
Sammanfattningsvis var det ett mycket bra läger med mycket effektiv speltid. Lägret var även ett bevis på att vi lyckats hitta en mycket god stämning i truppen inför kommande EM-äventyr i Tyskland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar