Svenska herrlandslagets kommande aktiviteter

Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

Aktiviteter 2013:
1-10/10 EM - Turkiet / Konya



onsdag 21 april 2010

Nu är vi på plats i Vilnius

Efter gårdagens ombordstigning på båten mellan Karlskrona och Gdynia intogs middagsbuffé i restaurangen. Under resten av kvällen var det socialt samkväm och genomgång av körsträckning inför onsdagens bilfärd till Vilnius.
Nattsömnen blev inte optimal då vår sena bokning ledde till att vi endast kunde få tillgång till vilstolar på överfarten.
Efter frukosten var vi i hamn kl 8,00 i Polen. En kontakt som ordnade biluthyrning fanns på plats i ankomsthallen. Piotr har med sitt polska modersmål varit en stor tillgång under resan.

Vi konstaterade snabbt att det polska vägnätet inte uppfyller samma standard som det svenska. Medelhastigheten har varit ca 60 km/h och det tog oss 11 timmar att tillryggalägga de 60 milen till Vilnius - inklusive middagspaus. Detta trots att vi huvudsakligen kört på Europavägar....Vi har dock sett massor av fin natur och beskådat mängder av byar och mindre städer som vi passerat.

Väl på plats vid infarten till Vilnius mötte Marina från Litauens Handikappidrottsförbund upp och lotsade oss till hotellet.
Vi är nu incheckade och har avnjutit kvällsmat i hotellets restaurang. En kort gemensam promenad avslutade dagens aktiviteter.

Morgondagen innehåller tidig frukost och sedan transport till Saltinis träningshall i Vilnius för ett egenpass. Efter lunch på hotellet ska vi ha ett pass tillsammans med Litauens landslag-
Efter kvällens middag är det dags för coachmöte och besök i turneringshallen.

Under fredagen inleds sedan turneringen. Tyvärr kommer vi inte att kunna medverka under hela turneringen pga resestrulet. Vi har bokat hemresa med färjan på lördag kväll - detta var enda möjligheten då flera truppmedlemmar måste arbeta på måndag morgon.

Med tanke på dagens långa bilresa får vi överväga när vi måste lämna Vilnius för att säkert vara tillbaka i Gdynia i tid till färjan.

Vi ska i alla fall göra vårt yttersta för att få ut så mycket som möjligt av vår vistelse i Litauen.

Godnatt - vi hörs i morgon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar