Svenska herrlandslagets kommande aktiviteter

Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

Aktiviteter 2013:
1-10/10 EM - Turkiet / Konya



måndag 19 april 2010

Fortsatt osäker Litauenresa

I morgon tisdag är det planerad avresa till Vilniusturneringen i Litauen.

Det såg ganska ljust ut under förmiddagen för öppning av luftrummen i Europa - vid lunchtid såg det tyvärr åter ganska dystert ut. Nya besked väntas under kvällen/natten avseende Kastrups öppnande.

Enligt media är Litauens luftrum öppet i nuläget. Lite ironiskt är det väl att just Islands flygplatser verkar ha öppet....

Efter kontakt med arrangörerna flera gånger under dagen verkar det som turneringen kommer att äga rum med de lag som kan komma till helgen. Dock vet vi att Canadas lag som skulle lyft i söndags inte har kommit till Europa ännu - vi kan misstänka att USA är drabbade av samma problem.

Arrangören sökte efter eventuella ersättningsdatum någon vecka fram i tiden - men det kolliderar med andra arrangemang som involverar de olika lagen. Så i nuläget är det alltså inte aktuellt att flytta tävlingen.

I vår plan B ingår att ta oss till Vilnius med minibuss och båt. Tyvärr går det endast en avgång i vardera riktning mellan Stockholm-Riga, Stockholm-Tallinn samt Karlshamn-Klaipeda.
Det gör att vi tidigast kan komma iväg onsdag kväll och vara framme i Vilnius torsdag förmiddag.

Plan C innebär träning på hemmaplan. Åkerberg kollar möjlighet till halltider i Stockholmsregionen. Alternativt blir det träning i Malmö på FIFH-hallen. Det finns överraskande fortfarande SJ-biljetter att uppbringa......

Vi återkommer med lite klarare besked under tisdagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar