Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

1-10/10 EM - Turkiet / Konya

lördag 24 april 2010

Matchdag i Litauen

Här kommer en snabb uppdatering av fredagens matchdag i Vilniusturneringen.
Morgonens inledande match spelades mot USA. Efter en bra inledning hade vi ledning med 2-0. Vi släppte sedan in jänkarna i matchen och det stod 4-4 i halvtid.
Första minuten i andra halvlek blev matchavgörande då vi missade två straffar samtidigt som USA gjorde två mål. Slutresultat 7-9 till USA.

Andra matchen mot ärkerivalerna frpn Finland blev en dyster historia. Från underlägen med 0--4 efter krampaktigt spel lyckades vi inte komma närmre än 3-6. Ny förlust och inga poäng inför mötet med England.

Englandsmatchen var inte heller lysande spelmässigt. Engelsmännen har tagit ett steg framåt - men vi bör slå dem 7 dagar i veckan. Det gjorde vi även denna dagen, med 2-1. Målsnålt och väldigt varierande spelkvalitet från vår sida. Bra sekvenser blandades med breddmisstag.

Till avslutningen mot Litauen ställde ett ganska tröttkört manskap upp till matchstart. Vi fick chansen till ledning via en tidig straff - men det gick inte denna gången heller...... Efter en hygglig insats under första delen av halvleken rasade det strax innan halvtid med 4 baklängesmål på en och en halv minut. Slutresultat 4-14.

Inte roligt att avsluta med knockförlust men vi har fått mycket input av matcherna i Litauen. Vi har nu många restimmar på oss att analysera och lägga upp en arbetsplan inför VM.

Nu är det frukost och om en timme inleds hemresan till Sverige.