Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

Aktiviteter 2013:
1-10/10 EM - Turkiet / Konya

söndag 2 september 2012

Tappade poäng mot Storbritannien

Vid dagens match ställdes vi mot Storbritannien i en utsåld Copperbox - 7000 personer på läktarna. Det var bra tryck på publiken men även de svenska supportrarna gjorde sig väl hörda inför- och under matchen. Härligt med stödet.
Vi inledde även denna matchen en smula spänt - trots att vi tog ledningen med 1-0 i matchens sjätte minut. Dryga två minuter senare drog vi på oss en straff och resultatet var utjämnat. Ganska snart efter kvitteringen gjorde GB även ledningsmålet och halvtidsställningen var 1-2.

Efter en och en halv minut av andra halvlek släppte vi in ytterligare ett mål - och först nu kom den riktiga kämparglöden fram och via två mål vid stolparna var det 3-3 med fem minuter kvar av matchen. Trots att vi pressar på slutet blir det aldrig något segermål i denna matchen.
Lite snöpligt att tappa två poäng i denna matchen.

Nu går vi över till att spela i kvällspassen i de två sista gruppspelsmatcherna. I morgon söndag möter vi Litauen kl 20:45 svensk tid och på tisdag avslutas gruppspelet mot Finland.
Vi har även fortsatt allt i egna händer vad gäller slutspelsplatsen.