Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

Aktiviteter 2013:
1-10/10 EM - Turkiet / Konya

onsdag 6 april 2011

Full pott efter fyra omgångar

Efter fyra av sju matchomgångar är vi fortsatt obesegrade i IBSA World Games. Dagens morgonmatch var mot Thailand. Efter en tveksam inledning på matchen fick vi ordentligt fotfäste mot Thailändarna och matchen bröts med ca tre minuter kvar avndra halvlek då Magnus dundrade in 17-7 - vilket blev slutresultatet. Dagens andra match spelades på eftermiddagen mot Australien. Australiensarna imponerade under gårdagen med att vända underläge med 2-8 mot Slovenien till ett oavgjort resultat - 11-11. Trots att vi tidigt i matchen tog en 2-0 ledning var det svårt att skaka av sig Australien. De bet sig fast in i halva första halvlek. Mot slutet av halvleken lyckades vi dock rycka till ss en ledning med 8-3 till halvtidsvilan. I andra halvlek hade vi den överlägset bästa fysiken och vann tillslut med 13-6. Efter fjärde omgången är vi som sagt obesegrade och toppar vår grupp med 12 poäng och 33 plusmål. Dock har Canada och Slovenien spelat sin match i femte omgången. Canada vann den bataljen komfotrtabelt och är också obesegrade. Vi möter Canada i morgon i en tidig gruppfinal.