Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

Aktiviteter 2013:
1-10/10 EM - Turkiet / Konya

måndag 4 april 2011

Enkel premiärseger

Vid dagens premiärmatch i IBSA World Games mötte vi Irak, ett lag vi hade väldigt lite information om inför matchen. Det vi visste var att de spelat väldigt jämnt med bl.a. Iran under Asian Paragames i vintras - så vi gick in till matchen med högsta beredskap. När väl spelet kom igång var vi överlägsna i både försvar och anfall. Redan efter en dryg minut gjorde Piotr vårt första mål i turneringen. Vårt försvar spelade lugnt och stabilt och vi ledde med hela 9-0 i halvtid. Efter första skottet i andra halvlek bröts matchen då vi ledde med 10-0. Målfördelningen blev Niklas 5 mål, Fatmir 3 mål och Piotr 2 mål. Det känns skönt med en bra inledning på turneringen - men vi vet att det kommer att bli tuffare framöver. I morgon är det dags för möte med våra ärkerivaler från Spanien. Spanjorerna öppnade också turneringen starkt med seger mot Slovenien under eftermiddagen. Nu är det lite fritid innan middag och lagsnack under eftermiddagen/kvällen