Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

1-10/10 EM - Turkiet / Konya

lördag 29 juni 2013

Seger mot Danmark

Dagens andra match spelades mot ärkerivalerna från Danmark.
Vi var betydligt stabilare i försvaret och ryckte till en tidig 3-0 ledning som trots en reducering utökades till hela 10-1 med någon minut kvar av första halvlek.
Våra unga spelare Dzenan och David fick därefter mycket speltid - och förvaltade tiden bra.
Dock jämnades matchen ut och efter en resultatmässigt jämn andra halvlek (3-3) avgick vi med en klar seger på totalt 13-6.
Under lördagens förmiddag möter vi Belgien och Spanien i de avlutande gruppspelsmatcherna. Seger i en av matcherna gör att vi förmodligen tar oss till kvällens semifinaler.

Efter första dagens spel leder vi vår grupp med full poäng och bättre målskillnad än Spanien.