Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

Aktiviteter 2013:
1-10/10 EM - Turkiet / Konya

lördag 19 februari 2011

Positiv trend

Fredagens sista match spelades mot England. Vi hade revansch att utkräva efter 4-4 resultatet i Finlandsturneringen. Det blev en kraftfull revansch då Piotr stänkte in 10-0 efter ca 7 minuter i andra halvlek. En skön seger att ta med sig till nattvilan.

Lördagens morgonmatch spelade vi mot Tyskland - en motståndare vi brukar ha ganska lätt för. Dagens match blev dock onödigt tuff. Vi var åter tillbaka till vårt lite osäkra försvarsspel - efter bara 39 sekunders spel stod det 1-2 till Tyskarna. Vi förde matchen hela tiden men Tyskarna fick med sig en del enkla mål och kunde följa oss genom nästan hela matchen. På slutet lyckades vi dock rycka lite och kunde avsluta matchen med seger 14-10.

Dagens andra match spelades mot Algeriet. Vi brukar spela jämna matcher mot dem men idag var vi överlägsna och knockade dem med 15-5 efter 10 minuter i andra halvlek. Vi visade upp ett tätt försvarsspel och ett mycket vasst anfallspel i denna matchen.

Nu har vi ätit lunch och det närmar sig avslutningsmatch mot Spanien.

Noterbart i turneringen är att Turkiet toppar tabellen inför sista omgången - de har endast tappat poäng mot Spanien. Slovenien är tvåa i tabellen. Med vinst mot Spanjorerna i sista matchen har vi chans på en tredjeplats i turneringen.