Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

Aktiviteter 2013:
1-10/10 EM - Turkiet / Konya

fredag 18 februari 2011

Fredagsförmiddagen i Sheffield

Dagen inleddes med en stressig morgon. Busstransfern till hallen avgick från hotellet 45 minuter innan vår matchstart.
Morgonmatchen mot Turkiet spelades i en källarhall med lågt i tak och massor av ljud både utifrån och inifrån byggnaden.
När väl matchen inleddes chocköppnade Turkarna med 2-0 efter endast ett par minuter. Vi hade stora problem i vårt eget försvar. När vi närmade oss resultatmässigt tappade vi strax efter in ytterligare baklängesmål.
Slutresultat 6-8 till Turkiet.
Enda trösten med denna förlust var att Turkarna i sin andra match slog Slovenien med 12-7.

Vi hade en bra matchuppladdning inför dagens andra match - mot Grekland i huvudhallen.
I denna matchen kunde vi verkligen spela ut och lyckades föra matchen från första skott. Efter 6,53 i andra halvlek gjorde vi 11-1 och matchen bröts.

Härligt att vi äntligen lyckas bryta vår trend av "icke vinstmatcher" som blivit alltför lång.

Nu har vi hunnit med lunch i restaurangen.
Uppladdningen inför kommande match mot Slovenien - i källarhallen - är inledd.

Det är inte enkelt att hitta internetuppkopplingar här - men vi ska försöka uppdatera ytterligare under dagen.