Svenska herrlandslagets kommande aktiviteter

Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

Aktiviteter 2013:
1-10/10 EM - Turkiet / Konya



onsdag 16 februari 2011

Avresa till England

Under torsdagen är det dags för avresa till England och helgens landslagsturnering. Halva truppen åker från Stockholm och halva från Köpenhamn. Vi sammanstrålar på flygplatsen i Manchester för vidare transport till Sheffield.
Under torsdagskvällen är det coachmöte.

Fredagen och lördagen blir väldigt intensiva speldagar - fyra matcher på fredagen och tre under lördagen. Det känns därför bra att vi mönstrar sex spelare till turneringen. Samtliga spelare genomförde förra helgen en tuff MalmöOpenhelg med många matcher. Samtliga spelare tycker dock att de återhämtat sig bra under veckan och de står redo för motsåndet i helgen.

Det ska bli spännande att möta Turkiet i första matchen. Vi har inte mött deras nuvarande uppställning förut. Turkarna imponerade i höstens B-EM med ett tätt försvar.
Vi kommer i England att möta minst tre av våra motståndare under IBSA World Games då vi där är lottade i samma grupp som Spanien, Slovenien och Turkiet.
Det har både för- och nackdelar att möta de lagen såhär tätt inpå årets viktigaste turnering.
Vidare finns även Algeriet med i Englandsturneringen. De återfinns även på IBSA World Games - men rankades i den andra gruppen. Så ett eventuellt möte mot Algeriet vid IBSA WG blir i slutspelet.

Vi förutsätter att vi får tillgång till internetuppkoppling under turneringen så att vi kan hålla bloggen uppdaterad med förhoppningsvis positiva rapporter från helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar