Svenska herrlandslagets kommande aktiviteter

Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

Aktiviteter 2013:
1-10/10 EM - Turkiet / Konya



måndag 10 maj 2010

SM Helgen

SM helgen i Eskilstuna är nu över och samtliga spelare och ledare verkade nöjda med arrangemanget.
Inte helt oväntat marcherade FIFH Malmö genom dubbelserien obesegrade och vann sedan även finalen mot Hammarby på ett övertygande sätt.

De regerande mästarna IFAS räckte inte riktigt till då Niklas Hultqvist medverkan förhindrades pga sjukdom i helgen. Det blev en bronspeng för Stockholmarna.

För övriga landslagsherrar gick det dock bra i helgen. Samtliga spelare har höjt sig (minst) ett snäpp jämfört med insatserna i Litauen senast.

Stefan och Fatmir i mästarlaget gjorde båda en stark insats trots att Malmölaget hade möjlighet att gå runt ordentligt bland spelarmaterialet under helgen.
Micke och Magnus i Hammarby slet föredömligt. Micke styr spelet bra från centerpositionen och Magnus skott var av gammal god (avslappnad) kvalitet - det vill vi se i landslaget också :-).
Piotr tog ett stort ansvar i IFAS och känns mycket trygg på plan. Trots en axelskada under våren såg både skott och precision mycket bra ut. Piotr delade skytteligavinsten på 31 gjorda mål i helgen.

Linköping var på plats för att utmana "de stora" och kämpade på efter bästa förmåga. Det blev inga poäng i år - men med rätt träning och matchning finns det god utvecklingspotential i laget. Vi ser fram emot att förhoppningsvis kunna ha ett landslagsläger i Linköping framöver.

Nu inleder vi en kort arbetsvecka som avslutas med tidig uppstigning för resa till Izolaturneringen på torsdag morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar