Svenska herrlandslagets kommande aktiviteter

Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

Aktiviteter 2013:
1-10/10 EM - Turkiet / Konya



torsdag 20 maj 2010

Kommande Englandsläger

Om en vecka, kommande torsdag, åker herrtruppen på genrep till England.
Vårt samarbete med Engelska landslaget förtsätter i och med denna inbjudan att komma över och matcha inför VM-turneringen.

Under torsdagen samlas vi efter inflygning till Manchester. Under fredagen ska vi spela uppvisningsmatcher mot Engelska landslaget i samband med Paralympic World Cup.
PWC är en årlig handikappturnering med bl.a. simning, friidrott, 7-a-side fotboll, cykling och rullstolsbasket på programmet.
För mer info om PWC: http://www.btparalympicworldcup.com/

Förhoppningsvis blir det god publiktilströmning inför våra matcher. BBC Sport är en av tävlingens sponsorer. BBC sport sände mycket från Paralympics i Peking och kommer även att sända från PWC.

När uppvisningsmatcherna är färdigspelade kommer vi att transporteras till Sheffield och området där VM-turneringen är i full gång om bara en månad.
Vi kommer under fredagskvällen och under lördagen träna både på egen hand och tillsammans med Engelsmännen i Sheffield.
Vi har ännu inget besked om golvet är lagt i matcharenorna.

Det känns bra att få en möjlighet att besöka matchområdet där VM ska äga rum. Vi inleder en positiv mental uppladdning genom att ha god kännedom om vad som väntar nästa gång vi äntrar Engelsk mark inför VM.
För att ytterligare förstärka uppladdningen har vi med oss vår nya "medicinman" Fredrik Brännström - naprapat från Norrköping.
Ingen i truppen har ännu träffat Fredrik, därför tar vi detta tillfälle i akt att bekanta oss med varandra. Samtidigt får Fredrik under helgen en bra introduktion till sporten och truppmedlemmarna.

Vi räknar med att det finns internetuppkoppling i England så att vi kan uppdatera bloggen mer frekvent än vid Slovenienturneringen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar