Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

Aktiviteter 2013:
1-10/10 EM - Turkiet / Konya

söndag 24 januari 2010

Upprättad heder mot Litauen

Med en riktigt bra insats upprättade vi hedern i matchen mot Litauen. Trots en bra insats blev det tyvärr en knapp förlust mot regerande Världs- och Europamästarna från Litauen med 5-6.

Vår vana trogen släppte vi in matchens första skott mot Litauen. Dock en snabb replik av Fatmir till 1-1 efter 18 sekunders spel.
Starkt försvarsspel och varierat anfallsspel gjorde att vi hade bra kontakt hela första halvlek. 4-3 i halvtid efter reducering av Åkerberg med 34 sekunder kvar av halvleken.
I andra gjorde Litauen mål på sitt första skott efter bara 16 sekunder, vidare kom 6-3 efter bara 50 sekunders spel i halvleken.
Trots detta gav vi aldrig tappt utan krigade oss tillbaka in i matchen via två mål mitt i halvleken. Vi kom tyvärr inte närmre poäng än en ribbträff på slutet.

Sammanfattningsvis känns det bra att åter ha hittat spelet som vi fattades igår.

Nu är det lunchdags och uppladdning inför eftermiddagens Bronsmatch mot Finland 1.