Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

Aktiviteter 2013:
1-10/10 EM - Turkiet / Konya

lördag 23 januari 2010

Förlust mot Finland

Dagens andra match i Onnelaturneringen var mot Finland 2. Matchen mot "Erkki-rivalen" slutade med en svidande 2-9 förlust.

Det kändes lite som att vara tillbaka till förra vårens turneringar - där lägstanivån var allt för låg. Första Finska målet föll redan i första minuten på straff - Fatmir gjorde hög boll.

I första halvlek var det defensiva spelet bra - trots 1-4 i halvtid.

Andra halvlek kännetecknades av bristande kommunikation samt en rad individuella misstag i försvaret. När vi dessutom körde fast i offensiven lyckades vi att göra Finnarna till försvarsjättar.

Ett enda spelmål fick vi till - en femma precis vid stolproten av Piotr. Vårt andra mål var en straff som Fatmir nätade.

Nu har vi just avslutat kvällsmålet - lasagne. Nu inleder vi uppladdningen inför kvällens match mot Finland 1.

Återkommer förhoppningsvis goda nyheter under kvällen ;-)