Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

1-10/10 EM - Turkiet / Konya

lördag 23 januari 2010

Kryss trots dominans

Dagens avslutande match mot Finland 1 slutade lite snöpligt 4-4.
Direktivet till spelarna innan matchen var att ha roligt på planen - detta i hopp om ett avslappnat spel.
Tyvärr rann ett ledningsmål för Finnarna in efter ca 2 minuter. Efter det kom vi igång och vände ganska enkelt matchen till 3-1, ett resultat som stod sig i halvtid.

Det kändes att vi förde och ägde matchen en bra bit in i andra halvlek. Tyvärr släpper vi sedan in Finnarna i matchen igen och de gör två mål inom loppet av 15 sekunder.

Den Finska 4-3 ledningen kvitteras av Piotr med en dryg minut kvar av matchen.
Tyvärr missar vi tre straffar under matchen, varav den sista vid ställningen 4-4 i sista matchminuten.

Trots att vi är i ett tidigt skede av säsongen kan vi omöjligt vara nöjda med dagens insatser. Som tidigare skrivits är vår lägstanivå alldeles för låg i nuläget. Vi försöker dock analysera och blicka framåt genom att hitta de saker som måste förbättras inför morgondagen och vidare fram emot VM.

I morgon förmiddag är det dags för sista gruppspelsmatchen - mot Litauen. Litauen har inte heller imponerat - trots att de har hela sitt EM-vinnande lag på plats. De förlorade bl.a. mot Finland 2 i förmiddags.

Nu står det dusch och sauna på schemat - sedan ska vi sova bort det finska dunklet och se morgondagen i ett nytt ljus ;-)