Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

Aktiviteter 2013:
1-10/10 EM - Turkiet / Konya

lördag 20 augusti 2011

Dag två i Litauen

Lördagens spel är nu avslutat. Vår dag inleddes med kvartsfinal mot Finland. Återigen försätter vi oss i ett massivt underläge i matchinledningen. Efter att Finland efter ca åtta minuter dragit ifrån till 5-0 höll vi ganska jämnt målmässigt under resten av matchen. Slutresultatet blev 6-12 till Finland.
Dagens andra match gällde inledningen av spelet om 5-8 plats. England stod för motståndet igen. Trots ett tidigt Engelskt mål vände vi till ledning med 5-1 i första halvlek. Trots detta lyckas Engelsmännen ta sig ikapp målmässigt på grund av en rad individuella misstag och flera straffar. Avslutningen på matchen blev dramatisk men Piotr avgjorde med en rökare i matchens absolut sista sekund.

I morgon spelar vi match om 5-6 plats mot USA.