Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

Aktiviteter 2013:
1-10/10 EM - Turkiet / Konya

måndag 22 augusti 2011

Avslutningen i Litauen

Söndagen innebar endast en match som gällde 5-6 plats. Vi ställdes mot USA i denna match.
Vi gjorde helgens absolut bästa match i avslutningen. Vi tog en tidig ledning med 1-0 och höll jämna steg med amerikanarna under hela första halvlek. Underläget med 3-4 i halvtid utjämnade vi direkt i inledningen av andra halvlek.

Lagen följdes åt fram till 6-6, och vi förde tidvis matchen på ett lugnt och behärskat vis. Tyvärr höll vi inte skärpan till slutsignalen ljöd. Ett par individuella misstag och tveksamma domaringripande ledde till förlust med 7-11 för vår del.

Resultatmässigt kan vi omöjligt vara nöjda med turneringen. Prestationsmässigt höjer vi oss successivt och kan konstatera att vi i avslutningsmatchen lyckas behålla ett lugn på planen som vi saknar i flera andra matcher.
Om bara två veckor är det dags för nästa turnering - denna gång i Belgien.
Förhoppningsvis har vi då åter med Fatmir i truppen som ett viktigt komplement till kvartetten som kämpade på planen under Litauenturneringen.