Svenska herrlandslagets kommande aktiviteter

Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

Aktiviteter 2013:
1-10/10 EM - Turkiet / Konya



fredag 21 januari 2011

Ringrostigt i öppningsmatchen




Efter en svidande premiärförlust med 5-12 mot Litauen i Pajulahti Games känns det som vi har en del att jobba med inför IBSA World Games i April.

Efter en mycket spänd inledning ryckte Litauerna till sig en 4-0 ledning - mycket på grund av individuella misstag i det svenska försvaret.
Genom hela matchen var vi darriga i försvaret - vilket medförde att vi inte lyckas få ut något offensivt tryck på våra motståndare.

Vidare straffar vi bort oss ordentligt med 6 långa bollar av vilka samtliga innebar Litauiska mål. Vi hade tre straffar men gjorde inte mål på någon av dem.

Som flera gånger tidigare försvinner vårt lagspel i frustration och ersätts med tre tjurrusande individer.
Nu är det dags för dusch och kvällsmat innan vi ska lägga upp taktiken inför morgondagens tidiga Finlandsmatch samt eftermiddagens drabbning mot engelsmännen.

Får väl avslutningsvis rapportera kring röran med våra hotellrum. Storyn har fortsatt idag då hotellet krävde att vi skulle flytta ut från de rum vi fick i natt. Vi vägrade och fick tillslut fram en bra uppgörelse som vi är nöjda med (vi har kvar rummen...)
Vi blev därför något förvånade och förbaskade då en man vid namn Juha satt på vårt rum när vi kom tillbaka efter matchen. Receptionen hade gett honom nyckel.....Katastrof. Han var lite förvånad över att det fanns saker i rummet. Juha är numera avhyst och vi hoppas att ingen mer kommer objudet och hälsar på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar