Svenska herrlandslagets kommande aktiviteter

Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

Aktiviteter 2013:
1-10/10 EM - Turkiet / Konya



fredag 14 januari 2011

Finlandsturnering

www.pajulahtigames.fi/
Om en vecka är årets första turnering inledd.
På torsdag kväll åker vi till Finland och Pajulahti Games. Pajulahti ligger ca 10 mil norr om Helsingfors.
Den finska januariturneringen har sedan många år traditionellt arrangerats i Onnela. Det är inte bara Goalball som står på schemat i år - det är även bl.a. Showdown, Sittande Volleyboll, Innebandy och Rullstolstennis.

Goalballtävlingen spelas på trägolv och vi kommer för första gången att prova på den nya matchtiden - 2x12 minuter.

På fredagsförmiddagen har vi bokat ett träningspass i matcharenan klockan 11,00. Vår första match spelas mot regerande Världs- och Eurpoamästarna från Litauen klockan 17 på fredagskvällen.
Lördagen blir hektisk då vi har första morgonmatchen redan klockan 8 mot hemmanationen. Redan två timmar senare har vi andra matchen mot England. Efter det blir det några välförtjänta timmars paus innan vi tar oss an Slovenien klockan 17.
På lördagskvällen är det utlovat bankett för samtliga spelare och ledare.

På söndagen blir det något lugnare spelmässigt då vi möter Canada i turneringens sista match klockan 14. När den efterföljande prisutdelningen är avklarad är det dags att ta sig tillbaka mot Helsingfors för att fortsätta hemresan med flyg mot Stockholm och Köpenhamn.

Det ska bli spännande att se hur vi står oss i konkurrensen såhär två och en halv månad innan turneringsstart i IBSA World Games.
Vi kommer att testa lite olika uppställningar under helgens matcher.

Som vi tidigare nämnt kommer inte Micke Åkerberg att följa med på Finlandsresan då hans näsa ska få chansen att återhämta sig ytterligare lite.

Truppen som reser till Finland blir därmed
#1 Fatmir Seremeti
#2 Magnus Rendahl
#3 Stefan Gahne
#4 Niklas Hultqvist
#5 Albin Correia
#9 Piotr Lawniczak

Vi gör antagandet att det finns tillgång till Internet även i de Finska skogarna och kommer efter bästa förmåga att uppdatera er med referat från helgens kamper.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar