Svenska herrlandslagets kommande aktiviteter

Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

Aktiviteter 2013:
1-10/10 EM - Turkiet / Konya



torsdag 30 augusti 2012

Dagen före premiären - Invigningsdagen

Onsdagen inleddes med en ganska tidig pressträff där Niklas, Fatmir och Jörgen representerade herrlandslaget. Då journalister idag inte fick komma in i den internationella zonen blev det en improviserad träff på en parkering utanför Paralympiska byn.

Efter lunch inleddes förberedelserna inför kommande matchdagar på allvar. Vi har haft lagsnack och analyserat kommande motstånd i gruppen.
Under seneftermiddagen inleddes även förberedelserna inför invigningsceremonin. Drygt två och en halv timme tog marchen mellan byn och arenan - väldigt makligt tempo.
Väl inne på arenan gick inmarchen väldigt fort - en häftig känsla att få gå "ärevarv" med svenska flaggor inför 80 000 åskådare. Vi leddes vidare in till sittplatser på innerplan. Men med tanke på att vi har premiärmatch imorgon valde vi att lämna tillställningen direkt efter inmarchen. På vägen ut genom stadions innandöme mötte vi den brittiska truppen som kom in till ett öronbedövande ljud.

Nu är vi sedan en stund tillbaka i vårt boende och ska samla krafter inför morgondagens premiärmatch mot Turkiet. Matchen inleds kl 12:30 svensk tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar