Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

Aktiviteter 2013:
1-10/10 EM - Turkiet / Konya

fredag 4 maj 2012

Blandade känslor i Polen

Första speldagen i Polen inleddes med match mot Ukraina. Vi fick inte igång vårt försvarsspel och hamnade i tidigt underläge. Vi jagade men fick inte fäste i matchen. I slutforceringen tappade vi ytterligare och förlusten skrevs till 5-9.

I andra matchen gjorde vi vårt jobb mot Vitryssland och gjorde 11-1 med en knapp minut kvar av första halvlek.

Vår sista gruppspelsmatch stod mot Algeriet. Här tog vi direkt kommandot och förde matchen. Ledning med 3-2 i halvtid. Slutresultatet skrevs till 7-6.

Trots vinst i två av tre gruppspelsmatcher pekar det mesta på att vi missar slutspelet på målskillnad.

Vårt hopp kan även ställas till att Vitryssland besegrar Ukraina i morgondagens sista gruppspelsmatch. Detta känns dock mindre troligt och förmodligen spelar vi i morgon om femteplatsen mot Japan.