Svenska herrlandslagets kommande aktiviteter

Vi satsar nu vidare mot att kvalificera oss till Paralympics i Rio 2016 via EM 2013 och VM 2014.

Aktiviteter 2013:
1-10/10 EM - Turkiet / Konya



söndag 17 oktober 2010

Malmöläger 16-17 oktober

Nu har vi avslutat årets åttonde landslagsläger. Precis som under förra lägret var vi i Malmö. Även vid detta läger hade vi en landslagsdebutant - FIFH Malmös lovande junior Dzenan Ajdinovic. Totalt åtta spelare var med och kämpade under helgen. Tanken var att även Jimmy Björkstrand skulle varit med och tränat - men tyvärr satte en ömmande rygg stopp för detta inhopp.
I övrigt var det lite förkylningsvirus som härjat bland truppmedlemmarna under veckorna innan lägret.

Hela lördagen ägnades åt matchspel. Spelkvaliteten varierade stort under dagen. Vi fick i alla fall chansen att spela ihop under olika konstellationer.
Lördagskvällen tillbringades i FIFH Hallen tillsammans med Svenska kälkhockeylandslaget som också hade läger i Malmö under helgen.

Söndagen inledde vi tillsammans med Kenneth Riggberger i MIA-gymmet. Kenneth gjorde en kort uppföljning med killarna utifrån det träningsupplägg vi gick igenom under septemberlägret. En del frågetecken rätades ut. Men framförallt syns det redan att killarna börjar bli bekväma i de nya träningsövningarna.
Efter lunch var det på nytt dags för spelträning. Taggningen och inställningen kändes betydligt bättre under eftermiddagens matcher, och vi avslutade lägret i positiv anda.

Det återstår nu två läger under 2010. I november träffas vi i Stockholm för två dagars kamp på Gubbängshallen. Avslutningslägret är i Malmö helgen innan lucia. Då är det dags för nya fystester för att bekräfta att killarna gjort sitt jobb med träningen på hemmaplan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar